På slutten av 90-tallet, etter et halvt år som klassestyrer for en 7. klasse på Holmlia, trodde jeg kanskje at min lærerkarriere ble kortvarig.

 «Jeg skal faen meg ta å steike deg i blod…»

«Du er dævv i mårra!»

Ok, jeg holdt ut, og ta rektor Bård Tronvoll ved det som da het Norsk Reiselivsskole ga meg sjansen våren 1998, var det ingen vei tilbake. Etter flytting til Bislet og sammenslåing med blant annet NKS-systemet og MI ble jeg kjent med nye herlige kolleger som har fulgt meg opp meg opp til i dag. Kjersti W. Ruud, Terje Grann, Nils Høgevold, Alice Tonzig, Hanne Stavelie med flere.

Før høyskolen flyttet til Kirkegata pakket jeg sekken og gjorde mye annet før jeg vendte snuten hjem fra Sydney og startet opp igjen som Høyskolelektor høsten 2015.

Til tross for dette har Høyskolen Kristiania vokst enormt de siste årene og har nå et tilbud enten du vil sette nåler i andre, danse i ring, spise riktig, eller trene mer. Snart er vi visst også universitet!

SAMARBEIDSPARTNERE

Noe av det studentene ofte elsker er å se mer til gjesteforelesere…

Det er ordentlig gøy å hente inn engasjerte medarbeidere fra svært ulike bedrifter og høre med dem hvordan de jobber med kundeservice og kundetilfredshet. 2020 hadde vi blant annet besøk av Quality Improvement Int. AS, KPMG, Radisson, Scandic Hotels, Volvat, Reenskaug Hotel, Nordic Choice og Soon Spa.

Høsten 2020 startet vi også opp et lite samarbeid med SeeYou. SeeYou deler hvert ut Kundeserviceprisen. Les mer om det her. Jeg håper at vi i løpet av 2021 kan utvide samarbeidet. Det blir spennende!